Rólunk - A CICÁK ÉS ÉN

„Az oroszlánszelídítő sem véletlenül lett oroszlánszelídítő, mint ahogy a fényképész sem véletlenül lett fényképész.”  (Susan Sonntag)

Régen, mikor elkezdtem a szakmát, utáltam a fényképész kifejezést, mert én fotógráfus vagyok…-hangoztattam. Mostanára az egyik legszebb magyar szó lett számomra, mert egy kifejezésben összefoglalja mindazt, ami szükséges hozzá, hiszen 3 dolog kell a fotósnak: fény/kép/ész!

Ahogy elkezdtem cicákat fotózni, úgy kapott értelmet az elmúlt 20 év szakmai tudása, és tapasztalata. Ezekkel a fotókkal találtam meg önmagam, itt tudom leginkább megmutatni azokat az érzéseket, amiket mi, akik együtt élünk legjobb barátainkkal, az állatainkkal – nap - mint nap átélünk.

A fotógráfia nekem mindig az öröm szolgáltatásáról szólt. Én „csak” a szépet akarom látni és láttatni! Persze ez némiképp erőszakos dolog, hiszen „rákényszerítelek”, hogy az én szememmel lásd a világot - de én próbálom a Te lelkeddel látni és megörökíteni amit szeretsz - meg amit én szeretek: ahogy Ők élnek velünk.

Ezeket a mindennapi, vagy ritka (?) pillanatokat szeretném maradandóvá tenni számodra, és mindenki más számára, aki megnézi a képeimet, képeinket.

Nagyon szívesen fotózok más állatokat is, kutyákat, lovakat, kígyókat stb., de a cicákkal alakult ki a legbensőségesebb viszonyom az évek alatt.

Szeretettel látlak honlapomon, nézz körül a galériában, ha szeretnél te is fotókat a legjobb barátodról, a kapcsolatok menüpontban megtalálsz minden elérhetőséget.

Császár Claudia

 

Az oldal története

Az oldal történetéről itt olvashatsz bővebben:

www.cicafotozas.com/news/egy-uj-szerelem-kezdete/